, ,

Online Film İzleme

05 Ağustos 2008 Gönderen:Sade Yorumlayın


Online Film izlemek bazen faydasız gibi görünse de internet başında saatlerini harcamak zorunda olanlar için biçilmiş bir kaftan! http://www.moviesfoundonline.com/ adresinin sunduğu bu hizmet sayesinde çoğu filmi izleme imkanı artık bir tık uzaklıkta.

Arşivde en dikkatimi çeken film : Bilim Kugu - Fantezi (Sci-Fi / Fantasy) kategorisinde paylaşılan Turkish Star Wars (1982) filmi yani bizim Ünlü 'Dünyayi kurtaran adam' filmimiz.

'Dünyayi kurtaran adam' Filmi sayesinde dünya yeni bir film kategorisine sahip oldu. Her ne kadar Kült-Bilim Kurgu Filmler arasında gösterilsede, tam kategorisi bu değildir. Hatta bazılarına göre komedi filmleri kategorisinde yer alması gereken film çok kısıtlı imkanlarla ve çok az bir bütçe ile çok ciddi tasarlanıp sinemaya aktarılmıştır. Bu çok kısıtlı bütçe ve imkanlar sebebi ile filmde çok alakasız gibi görünen ancak yaratıcılığın sembolleri olan birçok konu, madde ve noktalar mevcuttur. Çetin İnanç'ı dünya çapında üne kavuşturmuş olmasına rağmen, bu ün filmin hedefinden sapmasından kaynaklanan, ironik bir durumdur. Yönetmen ve oyuncular bilim-kurgu/korku türü bir film yapmak için yola çıkmış ancak kurgu, teknik yetersizlikler ve Cüneyt Arkın fenomeni filmi, sinemanın ilgi çekici bir başyapıtı haline getirmiştir.

Sıradışı bir film izlemek isteyenlerin kaçırmaması gereken bir film. İzlemek isterseniz Burda

ONLINE FİLM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

2 yorum »

  • Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com Dediki:  

    Imdb tarafından en kötü film seçilmemiş miydi bu film ya? :)

  • Sade Dediki:  

    evet en kötü filmler arasında gösterilmekle beraber bilim kurgu komedi dalında da baya bir başarılı bulunmuştu. İzlemeni tavsiye ederim.

  • Yorumunu Bırak!